Kiltavaalit 2022

Hakijat

Venla Uskali

Venla Uskali

2. vuosikurssi

Itseäni kiinnostaa seuraavat tehtävät: kopo / vpj

Lue lisätiedot tästä Oon tosiaan toisen vuoden digitti ja tehnyt vuoden -22 hallitukessa kopo/sopohommia. Kiinnostaisi ehdottomasti päästä jatkamaan jo käynnissä olevia juttuja sekä aloittaa myös uusien juttujen parissa!

Lauri Heinonen

Lauri Heinonen

1. vuosikurssi

Itseäni kiinnostaa seuraavat tehtävät: Tiedotusvastaava

Lue lisätiedot tästä Tiedotusvastaavana toimiminen vaikuttaa mielenkiintoiselta tehtävältä, jossa voin osallistua hallitustoimintaan omia taitojani parhaiten hyödyntäen.

Matti Loimaranta

Matti Loimaranta

5. vuosikurssi

Itseäni kiinnostaa seuraavat tehtävät: Teekkarikomission hallitusehdokas (PJ)

Lue lisätiedot tästä Tehdääs tästä tällanen Q&A setti, elikkäs:

"Kuka sää oot?"

Eli helloustis, se on morojenttez, meitsi on Matti ""Loitsu"" Loimaranta, viidennen vuoden Digitti ja ännännen vuoden opiskelija.

"Mitä sää oot menny tekemää?"

Tämänhetkisenä kulttuurikomissaarina minulla on ollut ilo päästä osallistumaan lähes kaikkiin tämän vuoden suurimpiin turkulaisen teekkarikulttuurin uudistuksiin. Näistä suurimpina mainittakoon ainakin Teekkarikaste, tuomiokirkon yhteislakitus sekä teekkarihymnin uudistus. Relevanttia kokemusta puheenjohtajuudesta löytyykin jo, sillä olen toiminut tiedekuntajärjestömme Technican puheenjohtajana kaksi hallituskautta. Paljon muutakin järjestökokemusta kyllä riittää, näitä pääset lueskelemaan tästä tekstin alta löytyvästä linkistä.

"No miks sitte haluut teekkarikomission puheenjohtajaks?"

Puheenjohtajana haluaisinkin erityisesti vaalia näitä uudistuksia, sekä edustaa turkulaista teekkariutta niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Tämän lisäksi haluaisin jatkaa Turun teekkariyliopistojen sekä teekkariyhteisöjen lähentämistä. Tähän onkin jo töitä tehty niin hymniuudistuksen kuin lakituksenkin myötä, mutta tekemistä kyllä riittää edelleen.

"No onko sulla aikaa tähän?"

On juu, alkaa olla tullut hyvä aika eläköityä muusta järjestötoiminnasta ja lopettaa aktiiviset aktiiviajat tyylillä.

"Misä se CV on ku aikasemmi lupailit?"

JärjestöCVtä löytyy osoitteesta https://wiki.digit.fi/Matti_Loimaranta

Saga Salmi

1. vuosikurssi

Itseäni kiinnostaa seuraavat tehtävät: Mediatoimikunnan pj

Lue lisätiedot tästä Haen mediatoimikunnan puheenjohtajaksi, koska olen innokas kuvaamaan ja kiinnostunut killan mediatoiminnasta. Esim. KMP:llä aktiivisesti kuvaamassa kameran akun loppuun asti.

Maksim Laitinen

Maksim Laitinen

5. vuosikurssi

Itseäni kiinnostaa seuraavat tehtävät: Teekkarikomission hallitusehdokas // Teekkarikomission pääkomissaari

Lue lisätiedot tästä Varoitus: pitkähkö teksti, tldr alhaalla
Moi! Meitsi on Maksim Laitinen ja oon nyt viidettä vuotta tietotekniikan opiskelija meillä Digitillä.

Kahden hallitusvuoden ja yhden puheenjohtajavuoden Digitillä jälkeen olen toiminut tämän kuluvan vuoden Teekkarikomissioyhdistyksen varapuheenjohtajana/varapääkomissaarina PJ/PK Robert Kanteron aisaparina.

Haluan toimia teekkarikomission pääkomissaarina ensi kaudella jatkaakseni tänä vuonna toteutettua strategiaa ja ennen kaikkea siksi, että näen Teekkarikomission potentiaalin Turun teekkarikiltoja sitovana kattojärjestönä huomattavasti nykyistä suurempana. Teekkarikomissiolla on paljon kehitettävää viestinnän, toimintakulttuurin ja eniten kiltojen yhteentuomisessa. Työtä on paljon ja realistisesti Teekkarikomissio on täydessä mitassaan ehkä vasta 10 tai 20 vuoden kuluttua – ja juuri siksi haluan varmistaa että perustukset rakennetaan kunnolla.

Loistan tiiminvetäjänä jossa vahvat sosiaaliset, viestinnälliset ja kommunikaatiotaitoni pääsevät parhaiten esiin. Kattavat siteeni Åbo Akademin ainejärjestöihin ovat tehtävässä eduksi kun yhteensovitetaan pitkään eristyksissä kehittynyttä ja perinteikästä ÅAlaista teekkarikulttuuria nuorempaan TYläiseen teekkarikulttuuriin ja toisinpäin.

Kaiken kaikkiaan motivaationi, taustani ja kykyni petaavat minua pääkomissaariksi mielestäni täydellisesti. Olen hyvä ohjaamaan porukkaa ja olisi ns. parasta bestiä saada tehdä ensi vuonna Teekkarikomissiossa hyvällä fiiliksellä ja mielellä duunia!

TL;DR Kuka?
Maksim 👋🏻 Me nähtiin varmaan vujuilla!

Miksi TKn PK?
Mulla on kova halu kehittää Turun teekkarikuvaa eteenpäin ja haluan tehdä pohjatyön kunnolla. Pääkomissaarina voin tukea ja ohjata hallituksen jäseniä TKn olemassaolevan strategian toteuttamisessa ja kehittämisessä sekä ylläpitää ja luoda yhteyksiä kiltojen välillä/välille.

Relevantti kokemus?
TKn Varapääkomissaari 2022 Digitin Puheenjohtaja 2021 Digitin hallitus 2019-2020

Miksi minut?
Olen kokenut puheenjohtaja ja tiiminvetäjä ja mun motivaatio, arvot ja visio on kohdillaan. Mulla on hyvät verkostot ÅAn tekijöihin ja tuun toimeen heidän kanssaan myös ruotsiksi! En tee ensi vuonna muita vastuujuttuja ja aion laittaa 100% huomiosta Teekkarikomissioon.
Veera Ollila

Veera Ollila

2. vuosikurssi

Itseäni kiinnostaa seuraavat tehtävät: Taloudenhoitaja / VPJ

Lue lisätiedot tästä Heips! Oon tokan vuoden Digitti ja tällä hetkellä toimin killan emäntänä. Haluaisin hallitustoimintaa ehdottomasti jatkaa! Avoimin mielin kaikkia pestejä kohtaan, ykköstoiveena olisi taloudenhoitaja.