Titeenien Taistot 2023 - lisäpaikat

Ilmoittautumisaika

28/02/2023, 10:00 - 02/03/2023, 10:00

Ilmoittautuminen on päättynyt

Pakollinen *

Tietoa

Kaikki osallistujakaupungit eivät saaneet kiintiötään täyteen, joten on sinun mahdollisuutesi lähteä mukaan! Paikka ei sisällä majoitusta tai kuljetusta ja tulee näin viime tippaan joka selittää myös alempaa hintaa.

Titeenien Taistot 2023 järjestetään Turussa 17.-19.3.

Paikkoja riittää 24 nopeimmalle ja urheimmalle kisaajalle. Viikonlopun spektaakkelin hinta on 35€/naama. Hintaan sisältyy perjantain sekä lauantain iltaohjelmat tarjoiluineen, pääsy kaikkiin lajeihin lauantaina, molempien iltojen jatkot sekä tietenkin Titeenit-haalarimerkki. Maksuohjeet tulevat osallistujille lähempänä.

Mikä sitten oikein on "Titeenit"?

Titeenit eli Titeenien Taistot on kerran vuodessa järjestettävä tapahtuma, johon saapuvat tietoteekkarit ympäri Suomen. Taistojen järjestämispaikkakunta vaihtelee vuositttain. Titeenehihin kuuluu perinteisesti perjantaina iltaohjelmaa, mutta pääosassa ovat kuitenkin lauantain Titeenilajit. Titeenilajeihin kukin kaupunki lähettää joukostaan X määrän kilpailijoita, riippuen hieman lajista. Eri lajeihin lähetetään eri joukkueet. Lajeissa sitten eri kaupunkien joukkueet kisaavat toisiaan vastaan. Muut kaupunkien osallistujat tottakai kannustavat oman joukkueensa voittoon. Paras kaupunki voittakoon!

Viikonlopun ohjelmaa tullaan päivittämään aktiivisesti osoitteeseen https://www.titeen.it

ps. Jos nakkeilu kiinnostaa, löydät nakit osoitteesta https://nakit.asteriski.fi/event/244/

Osallistujat(0/24)

Tyhjältä näyttää