Asteriski & Digit goes HybridiSpeksi

Ilmoittautumisaika

01/02/2023, 10:00 - 09/02/2023, 10:00

Ilmoittautuminen on päättynyt

Pakollinen *

Tietoa

Asteriski & Digit goes HybridiSpeksi

HybridiSpeksi esiintyy jälleen tänä keväänä, tällä kertaa esityksellä Kreivin aikaan!

Asteriski ja Digit lähtevät katsomaan HybridiSpeksin näytöstä torstaina 23.3. klo 19 @Manilla. Ryhmätilauksessa lipuilla on hintaa 13 €/hlö, mutta Asteriski ja Digit tukevat jokaista ilmoittautunutta jäsentään 2 €:lla, jolloin lipun lopulliseksi hinnaksi jää 11 €! Lippuja on rajoitettu määrä, joten ole nopea: ilmo aukeaa 1.2. klo 12 ja sulkeutuu torstaina 9.2.

Ilmoittautuminen on sitova! Eli vaikka et pääsisikään maaliskuussa speksiin, olet silti velvoitettu maksamaan lipun hinnan.

Lipun saaneisiin ollaan yhteydessä myöhemmin sähköpostitse maksuohjeiden kanssa.

Mikä ihmeen speksi?

"Speksi on interaktiivista opiskelijateatteria. Siinä yhdistyvät käsikirjoitettu teatteri, improvisaatio ja musikaali. Esityksissä yleisö voi vaikuttaa muutoin käsikirjoitetun esityksen kulkuun huutamalla ‘Omstart’, jolloin edellinen toiminta, repliikki tai musiikkinumero tehdään uudelleen erilaisella tavalla improvisoiden."

Kreivin aikaan

Suomen Turussa eletään jännittäviä aikoja. Pitkä ja uuvuttava taisto Ruotsin kanssa on saatu päätökseen; välirauha on syntynyt ja Suomi on saavuttanut itsenäisyytensä. Poliittinen ilmapiiri on kuitenkin kireä. Epävarmuus on valloillaan ja uuden sodan uhka painaa ihmisten mieliä. On siis vain yksi selkeä tapa ylläpitää kaikkien toivoma rauhaa: avioliitto.

Ruotsin perillinen päätetään naittaa Suomen aateliston vaikutusvaltaisimpaan perheeseen. Turun piispa, Jukka Mikael AgriKola, tarttuu tehtävään ja lupaa yhden ottolapsistaan kruunulle.

Häitä vietetään viikon päästä. Kansa riemuitsee ja on lähestulkoon jo unohtanut sodan kauhut. Kaikki on kuitenkin vaarassa muuttua, kun nuori, viehkeä ja varakas sukulainen saapuu kaukaa piispan vieraaksi odottamaan häitä.

Onko velvollisuus tärkein hyve avioliitossa, vai riittääkö rakkaudelle tilaa naimakaupoilla? Onko jokaisen kohtalo jo syntymässä määrätty, vai ovatko kaikki lopulta oman onnensa seppiä? Tarinan salat selviävät ainoastaan seuraamalla niiden syntymistä.

Mutta kuka on mystinen muukalainen tupsulakissa, ja mitä hän tekee rapukulhossa?!

Terveisin tapahtumavastaavat Sonja (Digit) ja Anni (Asteriski)

Osallistujat(0/100)

Tyhjältä näyttää