Netum

Enrollment period

21/09/2023, 15:00 - 24/09/2023, 15:00

Enrolling has ended

Required *

Description

Tervehdys Digitin väki!

Ilo jatkaa yhteistyötä kanssanne tänäkin vuonna ja olisi mahtavaa nähdä teitä tulevaisuuden IT-tähtiä jälleen yhteisen yritysvierailun merkeissä.

Tervetuloa Netumin järjestämälle yritysvierailulle keskiviikkona 11.10.-23 klo 17.00-20.00. Yritysvierailu järjestetään Turun toimistollamme osoitteessa Läntinen Rantakatu 53 A. Tulemme noutamaan vierailijat alaovelta klo 17.00 ja aloitetaan vierailu yhdessä siirtymällä Netumin tiloihin.

Tiedossa on mukava ilta yritysesittelyn, IT-alan uratarinoiden sekä yhteisten aktiviteettien siivittämänä. Lisäksi olemme varanneet aikaa rennolle jutustelulle ja teidän kysymyksille. Tarjolla on ruokaa sekä virvokkeita, joten ilmoitattehan mahdolliset allergiat tai erityisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä.

Tietoturvasyistä meidän tulee tunnistaa vierailulle osallistuvat henkilöt, joten ottakaa vierailulle mukaan henkilöllisyystodistus. Tilaisuus järjestetään suomeksi ja osallistujamäärä on 20 henkilöä.

Lämpimästi tervetuloa ja pidetään mukava ilta yhdessä tutustuen toisiimme sekä uramahdollisuuksiin Netumilla!

Ystävällisin terveisin, Veera & Minna Rekrytoinnit / Netum

netum0116 1

Mikä Netum?

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT- hankkeista. Tavoitteenamme on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työyhteisö vastuullisessa ja turvallisessa digimuutoksessa.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työmahdollisuuksia IT-alan ammattilaisille. Palkkaamme vuosittain myös kesätyöntekijöitä sekä IT-alan opiskelijoita erilaisiin työtehtäviin.

Palveluihimme kuuluu digipalvelut, data- ja analytiikkapalvelut, järjestelmien jatkuvuuspalvelut, integraatiopalvelut, kyberturvallisuuspalvelut sekä johdon konsultointipalvelut.

Avoimet työpaikkamme löydät osoitteesta: https://www.netum.fi/tyopaikat/avoimet- tyopaikat/

Participants(0/20)

Nobody here yet